Vandaag een heerlijke Thaise soep met garnalen en limoensap gemaakt. Deze soep is pittig en fris tegelijk. een prima gerecht voor een warme zomeravond of wanneer je een lichte maaltijd wilt eten. Bovendien is deze soep binnen een kwartiertje klaar. Klik snel op deze link om het recept te...
12-08-2015 19:13
Lees meer
Ingrediëntenvoor 2 personen400 ml water1 eetlepel rode currypasta1 plakje gember (2-3 mm)2 kaffir lime blaadjes(djeroek poeroet)1 rode peper in ringen1 eetlepel suiker2 theelepels vissaus8-10 (kastanje)champignons in plakjes200 gram garnalen ontdooid1 eetlepel limoensapBereidingswijzeBij deze soep...
12-08-2015 19:10
Lees meer
Ingrediëntenvoor 2 personenvoor de bamboe2 cm gember geraspt2 teentjes knoflook geraspt1 theelepel djinten1 theelepel fenegriekzaad1 theelepel mosterdzaad1 theelepel ketoembar (korianderzaad)½ theelepel chilipoeder½ theelepel kurkuma1 theelepel grof zeezout1 ui gesnipperdoverige ingrediënten½ blik...
24-07-2015 12:22
Lees meer
Ingrediëntenvoor 4 grote wafels75 gram zelfrijzend bakmeel75 gram volkorenmeel1 theelepel bakpoeder1 ei60 gram basterdsuiker1 zakje vanillesuiker65 gram gesmolten boter150 ml melk olie om in te vettenoverige benodigdhedenwafelijzerbeker met schenktuitkwastje om in te...
22-07-2015 10:16
Lees meer
Een paar dagen geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een wafelijzer besteld. De post had wat vertraging, dus mijn geduld werd beproefd. Vanochtend kon ik hem dan eindelijk gaan uitproberen. Klik snel op deze link voor het basisrecept.
22-07-2015 10:14
Lees meer
Ingrediëntenvoor 2 personen1 bak mosselen van 2 kilo1 zakje soepgroenten1 flesje bierOverige benodigdheden1 grote (mossel)panBereidingswijzeHet handigste is om de mosselen in twee keer te bereiden. Het is zo gebeurd en je hebt even de tijd om de eerste portie te laten zakken.Was de mosselen in een...
21-07-2015 09:37
Lees meer
Dit keer een snel recept voor mosselen met bier. Klik dus vlug op deze link om het recept te bekijken.Eet smakelijk!
21-07-2015 09:36
Lees meer
Vandaag variaties met croissantdeeg. Het deeg koop je kant en klaar en de vulling bepaal je zelf. Klik snel op deze link voor inspiratie.
21-07-2015 09:14
Lees meer
Ingrediënten1 blik croissantdeegsmeerkaasplakjes hamreep pure chocoladeBereidingswijzeMaak het blik croissantdeeg open en rol het deeg uit. Maak de delen los.Voor de chocolade croissant:Leg een stukje pure chocolade op het deeg en rol op.Bestrijk met een beetje melk of losgeklopt ei. Bak de...
21-07-2015 09:09
Lees meer
Ingrediëntenvoor 4 personen600 gram kipdijfilet in blokjes1 ui gesnipperd1 rode peper fijngehakt1 teen knoflook fijngehakt1 klein blikje tomatenpuree1 theelepel suiker2 cm gember geraspt1 theelepel kurkuma/ koenjit (geelwortel)1 ½ theelepel kerriepoeder1 theelepel ketoembar2 tomaten in blokjes3...
18-07-2015 10:32
Lees meer