Nieuws

Snelle Courgettesoep

Vandaag een recept voor een heerlijke snelle soep. Klik snel op deze link om het recept te bekijken.
Lees meer

Gada Gado in een modern jasje

Vandaag een recept voor mijn variant van Gado Gado. Voor dit recept kun je ook andere groenten gebruiken. Kijk wat het seizoen te bieden heeft en wat je zelf lekker vindt. Er gaat even wat tijd zitten in de voorbereiding, maar dat is zeker de moeite waard. Klik snel op deze link om het recept te...
Lees meer

Schandalig lekkere kip

Soms maak je iets klaar, wat meteen een schot in de roos is. Vanavond een heerlijke pittige kipschotel gegeten, geïnspireerd door kip piri piri en jerk kip. Klik snel op deze link om het recept te bekijken.
Lees meer

Bietjes

Je houdt ervan, of je vindt ze vreselijk: Bietjes. Ikzelf behoorde tot voorheen tot de laatste categorie. Totdat ik biologische gele bietjes ontdekte. Klik snel op deze link, voor een heerlijke vegetarische salade met bietjes.
Lees meer

Wildplukken

Afgelopen week heerlijk wezen wildplukken. De struiken hingen weer vol met bramen. Na een uurtje plukken hadden we ruim 4 kilo bramen. Manlief was zo lief de bramen allemaal na te kijken en schoon te maken. Ondertussen ben ik in de winkel op jacht gegaan naar stopflessen om bramensap in te...
Lees meer

Tom Yam soep

Vandaag een heerlijke Thaise soep met garnalen en limoensap gemaakt. Deze soep is pittig en fris tegelijk. een prima gerecht voor een warme zomeravond of wanneer je een lichte maaltijd wilt eten. Bovendien is deze soep binnen een kwartiertje klaar. Klik snel op deze link om het recept te...
Lees meer

Wafelijzer

Een paar dagen geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een wafelijzer besteld. De post had wat vertraging, dus mijn geduld werd beproefd. Vanochtend kon ik hem dan eindelijk gaan uitproberen. Klik snel op deze link voor het basisrecept.
Lees meer

Snelle mosselen

Dit keer een snel recept voor mosselen met bier. Klik dus vlug op deze link om het recept te bekijken.Eet smakelijk!
Lees meer

Croissantdeeg uit blik

Vandaag variaties met croissantdeeg. Het deeg koop je kant en klaar en de vulling bepaal je zelf. Klik snel op deze link voor inspiratie.
Lees meer

Mosselen

Het mosselseizoen is weer begonnen. Er zijn mensen die alleen mosselen eten wanneer de R in de maand zit. Maar waarom dan pas, terwijl ze nu al heerlijk zijn? En probeer ook eens te experimenteren met verschillende smaken. Klik snel hier om een heerlijk recept te bekijken.
Lees meer

Contacteer ons