Nieuws

De makkelijke zaterdag

Speciaal voor de zaterdag zal er vanaf vandaag regelmatig een recept worden geplaatst, met ingrediënten uit de voorraadkast. Deze gerechten zijn bovendien snel en makkelijk te maken. Vandaag een recept dat zowel tijdens de lunch, of met wat rijst als avondeten, prima smaakt. Vandaag staan eieren en...
Lees meer

Heerlijke nieuwe recepten

Er staan weer een aantal heerlijke recepten online. Maak eens zelf baklava, het is makkelijker dan je denkt. Of een snel roerbakgerecht met Chinese kool. En wat dacht je van een romige citroenrisotto met paddenstoelen. Laat je inspireren en geniet!
Lees meer

Kroketten

Van het weekend in een restaurant overheerlijke vegetarische kroketten gegeten. Vandaag zelf voor het eerst kroketten met noten gemaakt. Klik snel op deze link voor het recept. Heerlijk bij de borrel, of als voorgerecht.
Lees meer

Koken met seizoensprodukten

Vandaag weer een recept met zo'n typisch seizoensprodukt: Stoofpeertjes. Ze zijn heel gemakkelijk klaar te maken. Klik snel op deze link voor het recept.
Lees meer

Paddenstoelen

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen. Experimenteer eens met verschillende soorten. Lekker in de pastasaus. Klik snel op deze link voor een heerlijk recept.
Lees meer

Nieuwe uitstraling.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe uitstraling van Caatjes Kitchen. We halen de herfst binnen met heerlijke paddenstoelen op de achtergrond en bijpassende kleuren.Ik wens u veel heerlijke herfstgerechten!
Lees meer

Nieuwe recepten downloaden

Normaal gesproken plaats ik mijn recepten altijd met een link naar een Pdf-bestand. Hierdoor kunnen mijn recepten ook worden uitgeprint. Dit kost echter per recept veel opslag. Omdat ik gebruik maak van een gratis provider voor de website heb ik beperkte opslagcapaciteit. Wil je mijn recepten toch...
Lees meer

Vijgen

Vijgen zijn momenteel weer volop verkrijgbaar. En bovendien zijn ze lekker en gezond. Met vijgen kun je alle kanten op. Ze zijn heerlijk in een salade maar ook warm uit de oven. Vijgen kunnen zowel met hartige als met zoete smaken worden gecombineerd.De vijgen die je koopt zijn al rijp. Gebruik ze...
Lees meer

Contacteer ons