Ik weet het klinkt raar, andijvie uit de wok. Ik moest zelf ook aan het idee wennen, toen ik werd uitgedaags om dit gerecht te maken. Maar het is echt een heerlijk gerecht geworden. Houd je gewoonlijk niet van andijvie, probeer het dan eens op deze manier. Het recept is via deze link te bekijken.
06-07-2015 09:38
Lees meer
Vandaag verschillende bereidingen met mijn favoriete groente. Klik snel op deze link om verder te lezen.
04-07-2015 09:26
Lees meer
Vandaag een heerlijk Mexicaans gerecht. Het vlees kan ruim van te voren worden gemaakt en kan zelfs worden ingevroren. Op de dag dat je het gaat eten, hoef je dus nog maar even in de keuken te staan. Een heerlijk gerecht voor een zwoele zomeravond. Klik hier om het recept te bekijken.
03-07-2015 18:14
Lees meer
Zit je na een etentje ook altijd vol, maar wil je toch een dessert? Maak dan snel deze mini panna cotta met sinaasappel. En heb je nog wel voldoende plek, verdubbel dan de hoeveelheden van de ingrediënten. Klik snel op deze link om dit makkelijke en heerlijke dessert te maken.
27-06-2015 16:32
Lees meer
Vandaag een recept voor de kok met iets meer ervaring: Rendang. Je hebt veel geduld en ingrediënten nodig, maar dat is zeker de moeite waard. Het recept is via deze link te downloaden.
24-06-2015 19:40
Lees meer
Vandaag een eenvoudig , maar heerlijk wok gerecht met onder andere hamlappen en ananas. De saus wordt apart bij het gerecht geserveerd. Binnen 20 minuten heb je een heerlijk gerecht op tafel staan. Klik hier om het recept te bekijken.
20-06-2015 13:57
Lees meer
Vandaag een recept met speklapjes. Veel mensen gruwelen van speklapjes, veel te vet. In dit recept worden de speklapjes eerst krokant gebakken en daarna verwerkt in een heerlijke saus. Klik dus snel op deze link om het recept te bekijken en te downloaden.
19-06-2015 09:30
Lees meer
Soms kun je zo genieten van een gerecht, waar je in eerste instantie weinig vertrouwen in hebt. Zo heb ik gisteren een gerecht met linzen gemaakt. Ik had geen zin in aardappelen, rijst of pasta, dus werd het tijd voor iets anders. Natuurlijk ging ik wel voor gemak, dus werden het linzen uit blik....
13-06-2015 11:07
Lees meer
Vandaag een recept om een verfissend, populair likeurtje te maken. Maak zelf je eigen Limoncello. Op internet zijn verschillende recepten te vinden. Hier mijn snelle variatie, na een paar dagen al te drinken.
12-06-2015 09:17
Lees meer
Ben je een liefhebber van vis, schaal- en schelpdieren? Klik dan snel hier voor een heerlijk recept.
07-06-2015 18:20
Lees meer