Nieuws

Andijvie uit de wok

Ik weet het klinkt raar, andijvie uit de wok. Ik moest zelf ook aan het idee wennen, toen ik werd...
Lees meer

Groene asperges

Vandaag verschillende bereidingen met mijn favoriete groente. Klik snel op deze link om verder te...
Lees meer

Mexicaanse pibil

Vandaag een heerlijk Mexicaans gerecht. Het vlees kan ruim van te voren worden gemaakt en kan zelfs...
Lees meer

Mini panna cotta

Zit je na een etentje ook altijd vol, maar wil je toch een dessert? Maak dan snel deze mini panna...
Lees meer

Rendang

Vandaag een recept voor de kok met iets meer ervaring: Rendang. Je hebt veel geduld en ingrediënten...
Lees meer

Hamlappen met ananas

Vandaag een eenvoudig , maar heerlijk wok gerecht met onder andere hamlappen en ananas. De saus...
Lees meer

Limoncello

Vandaag een recept om een verfissend, populair likeurtje te maken. Maak zelf je eigen Limoncello....
Lees meer

Contacteer ons