Zalm in een krokant jasje
01-12-2015 19:40
Ingrediënten
voor 2 personen
2 zalmfilets van 150 gram
voor de korst
5 eetlepels panko (Japans paneermeel)
½ theelepel peterselie (gedroogd)
½ theelepel bieslook (gedroogd)
½ theelepel dille (gedroogd)
¼ theelepel
chilivlokken
rasp van 1 limoen
2 eetlepels olijfolie
peper en zout uit de molen
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten voor de korst door elkaar in een kom.
Leg de zalmfilet op een stuk bakpapier op een bakblik.
Verdeel het pankomengsel over de zalmfilets en druk goed aan.
Bak de zalmfilet 10 minuten in de oven op 2000 C.
Meteen serveren.
Eet smakelijk!
Tip: Natuurlijk is het heerlijk om in plaats van gedroogde
kruiden, verse kruiden te gebruiken. Varieer met kruiden die je zelf lekker
vindt.