Zalm in een krokant jasje


Ingrediënten

voor 2 personen

2 zalmfilets van 150 gram

voor de korst

5 eetlepels panko (Japans paneermeel)

½ theelepel peterselie (gedroogd)

½ theelepel bieslook (gedroogd)

½ theelepel dille (gedroogd)

¼ theelepel
chilivlokken

rasp van 1 limoen

2 eetlepels olijfolie

peper en zout uit de molen

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten voor de korst door elkaar in een kom.

Leg de zalmfilet op een stuk bakpapier op een bakblik.

Verdeel het pankomengsel over de zalmfilets en druk goed aan.

Bak de zalmfilet 10 minuten in de oven op 2000 C.

Meteen serveren.

Eet smakelijk!

Tip: Natuurlijk is het heerlijk om in plaats van gedroogde
kruiden, verse kruiden te gebruiken. Varieer met kruiden die je zelf lekker
vindt.


Contacteer ons