Thaise curry met groenten en garnalen
Ingrediënten
voor 2 personen
150 gram Udon noedels
200ml kokosmelk
1 eetlepel groene currypasta
1 theelepel vissaus
1 theelepel suiker
1 theelepel limoensap (flesje)
200 gram grote garnalen (ontdooid)
½ spitskool in repen
1 winterpeen in repen
½ bos radijs
(radijs in plakjes)
½ blik bamboescheuten
100 gram paddenstoelen in plakjes/repen
olie om te bakken
cassave kroepoek
Bereidingswijze
Kook de noedels volgens de verpakking. Je kunt natuurlijk ook een ander soort noedels gebruiken.
Verwarm in een pan de kokosmelk, groene currypasta, suiker, vissaus en limoensap. Voeg naar smaak extra currypasta toe. Verwarm de garnalen langzaam in de saus, pas op dat ze niet te gaar worden.
Doe een scheutje olie in de pan en wol kort de groenten. De radijs en bamboescheuten alleen op het einde even mee verwarmen.
Verdeel de noedels over de borden. Verdeel hierover de groenten en daar bovenop de garnalen met de saus. Serveer met wat cassave kroepoek.
Eet smakelijk.