Romige pastasaus met spinazie en zalm
Dit keer een recept met een pakje. Het liefst kies ik voor verse kruiden en specerijen, maar soms
ga ik voor gemak. Deze saus, van Knorr, bevat geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en is E-nummer vrij.
Ingrediënten
voor 3-4 personen
1 zakje carbonara-saus (Knorr)
450 ml melk
1 kuipje goedkope kruidenroomkaas
1 grote zak (wilde) spinazie
200 gram gerookte zalm, in stukjes gesneden
olie om in te bakken
Bereidingswijze
Doe een scheutje olie in de pan en roerbak hierin de spinazie. De spinazie zal niet in één keer in de pan passen. Zodra de spinazie slinkt voeg je weer wat spinazie toe, totdat alle spinazie is geslonken.
Haal de spinazie uit de pan en zet even weg. Doe de melk met het zakje saus in de pan en roer goed door met de garde. Zodra de saus warm wordt de kruidenroomkaas toevoegen en goed doorroeren. Voeg de spinazie en de zalm toe en laat 1 minuut doorkoken. Vind je de saus te dik, voeg dan een klein scheutje melk toe.
Serveer met een pasta naar keuze. Garneer wanneer je wilt met wat Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!