Knoflookgarnalen met noodles
Ingrediënten
voor 2 personen
200-250 gram grote garnalen (diepvries
schoongemaakt)
1 rode peper in ringen
1 groene peper in ringen
2 teentjes knoflook fijngehakt
1 paksoi gesneden
2 rode pintpaprika's gesneden
2 blokjes wok noodles
olie om te bakken
2 eetlepels chilisaus
1 eetlepel tomaten ketchup
gehakte cashewnoten
Bereidingswijze
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af in een vergiet.
Bak de knoflook en pepers voor een minuutje in een beetje olie in een koekenpan. Voeg de ontdooide
(en uitgelekte) garnalen toe en bak om en om in ongeveer 3 minuten gaar. De garnalen zullen roze verkleuren, bak ze niet te lang, ze moeten net gaar zijn.
Bak ondertussen in een wok in een scheutje olie de paksoi met paprika beetgaar. Voeg de noodles toe en
laat een minuutje doorwarmen. Voeg als laatste de chilisaus en de ketchup toen.
Verdeel de noodles met de groenten over de borden. Leg hierop de garnalen met de knoflook en pepers.
Garneer met wat gehakte cashewnootjes.
Eet smakelijk!