Caatjes Cruesli (Granola)

Ingrediënten

Voldoende voor ongeveer één week

100 gram Havervlokken

100 gram gemengde noten, fijngehakt

20 gram pijnboompitten

3 of 4 eetlepels zonnebloemolie

3 of 4 eetlepels honing

handje rozijnen


Overige benodigdheden

Bakplaat

Bakpapier


Bereiding

Meng alle ingrediënten ,behalve de rozijnen, goed door
elkaar. Indien nodig iets meer olie of honing toevoegen.

Verwarm de over voor op 160 graden.

Spreid het noten/ haver mengsel uit op een met bakpapier
beklede bakplaat.

Laat de cruesli in ongeveer 40 minuten mooi goudbruin
worden. Halverwege even doorroeren.

Laat de cruesli buiten de oven afkoelen, af en toe even
doorroeren zodat je geen grote brokken krijgt. Wanneer de cruesli is afgekoeld,
de rozijnen er doorheen mengen. De cruesli blijft in een afgesloten bewaardoos
ongeveer een week goed.

Lekker in de yoghurt of kwark.

Eet smakelijk

U kunt het recept via onderstaande link downloaden





Contacteer ons