Caatjes Cruesli (Granola)
Ingrediënten
Voldoende voor ongeveer één week
100 gram Havervlokken
100 gram gemengde noten, fijngehakt
20 gram pijnboompitten
3 of 4 eetlepels zonnebloemolie
3 of 4 eetlepels honing
handje rozijnen
Overige benodigdheden
Bakplaat
Bakpapier
Bereiding
Meng alle ingrediënten ,behalve de rozijnen, goed door
elkaar. Indien nodig iets meer olie of honing toevoegen.
Verwarm de over voor op 160 graden.
Spreid het noten/ haver mengsel uit op een met bakpapier
beklede bakplaat.
Laat de cruesli in ongeveer 40 minuten mooi goudbruin
worden. Halverwege even doorroeren.
Laat de cruesli buiten de oven afkoelen, af en toe even
doorroeren zodat je geen grote brokken krijgt. Wanneer de cruesli is afgekoeld,
de rozijnen er doorheen mengen. De cruesli blijft in een afgesloten bewaardoos
ongeveer een week goed.
Lekker in de yoghurt of kwark.
Eet smakelijk
U kunt het recept via onderstaande link downloaden