Aardappelen masala met kousenband en ei
Ingrediënten
voor 4 personen
500 gram aardappelen
1 theelepel grof zeezout
1-1 ½ eetlepel garam masala
1 teen knoflook fijngehakt
olie om te bakken
kopje water
500 gram kousenband (diepvries)
4 hardgekookte eieren
Bereidingswijze
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Doe een scheut olie in de pan (of wok, je hebt wel een passende deksel nodig) en bak hierin de garam masala en de knoflook voor een minuut. Regelmatig omscheppen om aanbranden te voorkomen. Voeg de aardappelen toe en schep even om. Voeg vervolgens het water en zout toe. Zet het vuur lager, doe de deksel op de pan en laat op een laag vuur gaarkoken. Schep regelmatig om en voeg zo nodig een klein scheutje water toe. Voeg de laatste minuten de bevroren kousenband toe en de hardgekookte eieren. Lekker met rundvlees masala en roti (te koop bij de
toko)
Eet smakelijk!