Nieuws

Knoflookgarnalen met noodles

Vandaag een makkelijk wokgerecht met garnalen. Dit gerecht is makkelijk, smaakt heerlijk en staat binnen 15 minuten op tafel. Het recept is via deze link te bekijken.
Lees meer

Rundvlees met masala en kerrie

Vandaag een heerlijk rundvlees recept. Dit gerecht moet een paar uur sudderen, dus maak dit lekker op een regenachrige dag. Of gewoon een avond van te voren.
Lees meer

Groentenwok met paksoi en avocado

Vandaag een makkelijk gerecht uit de wok. Het recept heb ik van Danny Jansen van 24Kitchen, met een kleine aanpassing van mijzelf. Het gerecht past bij verschillende vlees en rijstgerechten. Een verrassend ingrediënt is de avocado. Deze zorgt voor een romige subtiele smaak. Het recept is via...
Lees meer

Kippenlevers

Niet iedereen houdt ervan: kippenlevers. Vandaag een pittig recept, geïnspireerd door de Indonesische keuken. Het originele recept heet Hati Ayam Ketjap Pedis. Klik op deze link om het recept te bekijken.
Lees meer

Kalfsmedaillons

Vandaag een toegankelijk stukje vlees, dat iedereen lust. Kalfsmedaillons met saliesaus. Klik op deze link om het recept te bekijken.Veel kookplezier!Caatje
Lees meer

Tikka masala

Lees mijn blog over de oorsprong van mijn favoriete gerecht, te bekijken via deze link.
Lees meer

In de bonen

Vandaag staan bonen in de spotlight. Bruine bonen, chilibonen, zwarte bonen, witte bonen, cannellini bonen, ze kunnen allemaal in dit gerecht. Dit keer een heerlijk eenpansgerecht: Chili con carne! Prima een dag van te voren al te maken.Het recept is via deze link te bekijken.
Lees meer

Coquilles, een verrassend voorgerecht om indruk mee te maken

Vandaag een recept met Coquilles. Tegenwoordig kun je coquilles, ook wel mantelschelp of St. Jacobsschelp genoemd, in iedere supermarkt in het diepvriesvak vinden. Dit voorgerecht is eenvoudig te bereiden en met 5 minuten klaar. Je zult je gasten versteld doen staan. Zelfs wanneer je niet van vis...
Lees meer

Aubergines in de hoofdrol

Vandaag een heerlijk recept, met zijn oorsprong in Griekenland. Zelf gebruik ik voor dit recept een specerijenmix die ik heb meegenomen vanaf Kreta. Maar meer dan Oregano, kaneel, nootmuskaat, peper en zout heb je zelf niet nodig om een heerlijke smaak te creëren. Maak deze heerlijke Moussaka zelf...
Lees meer

Gastenboek

Via onze Facebookpagina krijg ik regelmatig reacties op de recepten.Ik zou het leuk vinden wanneer jullie ook iets in het gastenboek schrijven.Alvast bedankt.Groetjes Caatje
Lees meer

Contacteer ons